Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Müsteşar Akça, Osmancık'ta yatırımları inceledi

Müsteşar Akça, Osmancık'ta yatırımları inceledi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça, Çorum'un Osmancık ilçesi Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Bekir...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 15:41
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça, Çorum'un Osmancık ilçesi Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ile ilk olarak Dutludere Sulama Göleti'nin yapıldığı alanı inceleyen Akça, burada Devlet Su İşleri Ankara Bölge Müdürü Hacı Haksal ve beraberindeki heyet ile gölet inşaatının genel durumu ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı. Akça, daha sonra Belediye Başkanı Yazıcı ile birlikte, Orman Genel Müdürlüğü bütçesinden Orman İşletme Çorum İşletme Şefliği ile Osmancık Belediyesi tarafından ek yatırımları devam eden Adatepe Mesire Alanı’nı gezdi. Burada yapımı yeni tamamlanan şelale yatırımı gibi ek yatırımların süreceğini kaydeden Akça, Adatepe'nin daha güzel bir kullanım alanına sahip olacağını kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.