Dolar 34,1743
%0.04
Euro 38,1258
%-0.1
Altın 2.895,670
%-0.84
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hakkı Atilla' ya plaket

Hakkı Atilla' ya plaket

Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila’ya plaket.

  • Ege Postası
  • 28.11.2013 - 11:59
İZMİR-Aday adaylık çalışmaları sırasında Sivil Toplum Örgütü ziyaretlerine ağırlık veren Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila,Kütahya,Zafertepeçalköy Derneği ve Türkiye Emekliler Derneği Bayraklı Şubesi’ni ziyaret etti.
Kütahya Zafertepeçalköy Derneğini ziyaret eden Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila,burda dernek başkanı Süleyman Teke ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.Seçim çalışmaları ve Bayraklı ile ilgili projelerini dernek üyeleriyle paylaşan Atila,Sivil Toplum Örgütleriyle kopuk bir çalışma yapan siyasilerin başarılı olmadığına dikkat çekti.Atila” Bayraklıdaki eksiklikleri tespit ettikten sonra sizlerin sorunlarını çözmek için yola çıktım.STK ve derneklerle kopuk çalışma başarısızlıklara sebep olur. İhtiyaçlar sınırsız, kaynaklar sınırlı ancak sizlerin ihtiyaçlarınında bu kaynakların içerisinde değerlendireceğiz. Bayraklı ile ilgili sorunları biliyorum, bunları inceledim. Sizin gibi derneklerin dertlerini dinleyip, dertleriyle dertlenip birlikte çalışacağız. Size hizmet etmek,dürüst ve çalışkan bir belediyecilik getirmek istiyorum.”şeklinde konuştu.

Dernek Başkanı Selahattin Öztürk,Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila’ya seçim çalışmalarında başarılar diledi.Öztürk,daha sonra derneklerini ziyaretinden dolayı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila’ya,çini işlemeli bir tabak hediye etti.

Diğer taraftan Türkiye Emekliler Derneği Bayraklı Şubesini ziyaret eden Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila,kendisininde bir öğretmen emeklisi olduğuna vurgu yaptı.Atila”Tum emekli kardeslerimizin ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını biliyorum.Belediye bunyesinde emeklilerle birlikte yapacağımız çalışmalarımızda ve projelerimizde kendilerinden katkı bekliyoruz.Daha fazla hizmet ederek emekli kardeslerimizle iletisim halinde birlik ve beraberlik içinde olacağız”dedi.
 
Dernek Başkanı Selahattin Öztürk ise dernekğin çalışmaları hakkında Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila bilgi verdi.Öztürk”Bağkur , memur, işçi emeklilerini bünyesine alan bir derneğiz.Türkiye’de 10 milyona yakın emekli var. Biz bu konuda en iyi örgütlenen derneğiz. Tüm emekliler olarak Bayrakli da huzurevi ve gündüz bakim evi projesi eksikliğini görüyoruzProjelerinizin içerisin de huzurevi ve gündüz bakım evi olması bizi mutlu etti “şeklinde konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.