Dolar 34,1732
%0.11
Euro 38,2081
%-0.1
Altın 2.934,140
%0.03
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hamile eşini öldüren zanlı koca yakalandı

Hamile eşini öldüren zanlı koca yakalandı

İzmir'in Karaburun ilçesi Mordoğan beldesinde, 3 aylık hamile olan 22 yaşındaki Yasemin Yüksel'i, öldürdüğü iddiasıyla aranan koca Ş.Y., polis tarafından yakalandı. Almanya'dan, ailesiyle 5 yıl önce kesin dönüş yapan Ş.Y., 22 yaşındaki...

  • Ege Postası
  • 14.08.2013 - 18:02
İzmir'in Karaburun ilçesi Mordoğan beldesinde, 3 aylık hamile olan 22 yaşındaki Yasemin Yüksel'i, öldürdüğü iddiasıyla aranan koca Ş.Y., polis tarafından yakalandı.

Almanya'dan, ailesiyle 5 yıl önce kesin dönüş yapan Ş.Y., 22 yaşındaki Yasemin Yüksel'le evlendi. İddiaya göre, uyuşturucu kullanmaya alışan Ş.Y., sık sık eşine şiddet uygulamaya başladı. Bir çocuğu bulunan ve üç aylık da hamile olan Yasemin Yüksel, kocasının dayaklarından kurtulmak için sık sık ağabeyinin ve babasının evine sığındı. Cinayet şüphelisi koca Ş.Y.'nin, 'Birlikte mahkemeye gidip boşanma davası açalım.' yalanıyla Yasemin Yüksel'i kandırarak, Mordoğan beldesindeki makilik alana götürerek öldürdüğü iddia edildi. Karnındaki bebeğiyle can veren Yasemin Yüksel'in cesedinin, kiralık otomobilin GPS kayıtlarının takibiyle bulunduğu ortaya çıktı. Jandarma ve polis ekipleri, sürdürdükleri çalışmalar sonucunda şüpheli Ş.Y.'yi Karşıyaka ilçesinde yakaladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.