Dolar 34,2243
%-0.06
Euro 37,4695
%-0.45
Altın 2.870,940
%-0.55
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü'nden Zirve’ye veda ziyareti

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü'nden Zirve’ye veda ziyareti

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa’ya veda ziyaretinde bulundu. Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa’nın makamına veda ziyaretinde bulunan Hasan Kalyoncu...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 14:42
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa’ya veda ziyaretinde bulundu.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa’nın makamına veda ziyaretinde bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, “Zirve Üniversitesi ile birçok projede işbirliği içerisinde bulunduk. Yapılan tüm projelerde bize destek olan Zirve Üniversitesi’ne teşekkür ederim.” dedi.

İşbirliği içerisinde bulunduğumuz çalışmalarda her iki üniversite olarak başarılı işlere imza attıklarını belirten Zirve Üniversitesi Rektörü Adnan Kısa, “Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ndeki rektörlük görevini başarı ile gerçekleştiren Prof. Dr. İbrahim Özdemir’in yeni görevlerinde de bu başarıyı sağlayacağından eminim. Bir üniversitenin kuruluş sürecinden bugüne kadar taşıyan meslektaşıma yeni görevinde başarılar dilerim.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.