Dolar 34,1505
%0.04
Euro 37,9389
%0.06
Altın 2.886,640
%0.04
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hastane yetkilileri taburcu olan hastayı evinde ziyaret ediyor

Hastane yetkilileri taburcu olan hastayı evinde ziyaret ediyor

Orhangazi Devlet Hastanesi yeni bir uygulamaya imza attı. İlçede ameliyat olan hastalar hastane yetkilileri tarafından evlerinde ziyaret ediliyor. Ameliyat öncesi ve sonrası durumları hakkında bilgi alınıp, memnuniyetleri belirleniyor. Bursa Orhangazi...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 12:51
Orhangazi Devlet Hastanesi yeni bir uygulamaya imza attı. İlçede ameliyat olan hastalar hastane yetkilileri tarafından evlerinde ziyaret ediliyor. Ameliyat öncesi ve sonrası durumları hakkında bilgi alınıp, memnuniyetleri belirleniyor.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nde hasta memnuniyetinin artması yönünde başlatılan çalışmaların bir yenisi olan ziyaretlere Hastane Müdürü Ömer Yalavuz, Başhekim Yardımcısı Nursen Elibol Arabacı ile Başhemşire Habibe Değirmenci katılıyor. Hastane ekibi son olarak ameliyat olduktan sonra taburcu edilen Hülya Şahinoğlu’nun evini ziyaret etti. Hastane yetkilileri, hastanın ameliyat öncesi ve sonrası durumu hakkında bilgi edindi. Bu ziyaretler sayesinde hasta memnuniyet seviyesinin belirlendiği ve bu yönde çalışmalar yapıldığı ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.