Dolar 34,1397
%0.01
Euro 37,9621
%0.12
Altın 2.892,140
%0.23
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hastalanan at kepçe yardımıyla taşındı

Hastalanan at kepçe yardımıyla taşındı

Erzincan’da at arabasına bağlı at, aniden hastalanınca yere düştü. Uğraşlar sonucu yerden kaldırılamayan at, olay yerine çağrılan kepçe yardımıyla tedavisinin yapılması için Erzincan Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürüldü. Olay...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 12:21
Erzincan’da at arabasına bağlı at, aniden hastalanınca yere düştü. Uğraşlar sonucu yerden kaldırılamayan at, olay yerine çağrılan kepçe yardımıyla tedavisinin yapılması için Erzincan Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürüldü.

Olay kent merkezinde bulunan Kırklar Caddesi üzerinde meydana geldi. Belediye ekipleri tarafından biçilen çimleri yüklemek için at arabası ile Kırklar Caddesi üzerine gelen Soner Koç, çimenleri topladığı esnada atının birden yere yığıldığını söyledi. Yerde bir süre hareketsiz yatan atı kaldırmak isteyen vatandaşlar ve zabıta ekipleri sonuç alamadı. Cadde üzerinde gerekli tedbirleri alan zabıta ekipleri, olay yerine kepçe istedi. Yerde yatan at, çağrılan kepçeye yüklenerek Belediye Hayvan Barınağı'na götürüldü. Atın sahibi Soner Koç, hayvanının makine ile biçilen otlardan zehirlenmiş olabileceğini iddia etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.