Dolar 34,1944
%0.09
Euro 38,0870
%-0.21
Altın 2.890,250
%-1.03
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hastanede tedavi gören çocuklara 23 Nisan sürprizi

Hastanede tedavi gören çocuklara 23 Nisan sürprizi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk ve Onkoloji Kliniği'nde yatan çocuk hastalar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni düzenlendi.    Hastane Başhekimliği ve İl...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 13:49
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk ve Onkoloji Kliniği'nde yatan çocuk hastalar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni düzenlendi.

    Hastane Başhekimliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizesinde gerçekleşen törende, çocuklar, drama, müzik ve dans gösterileri yaptı, şiirler okudu. Kentteki farklı okullarda eğitim gören çocuklarda törene katılarak, hasta arkadaşlarına moral desteğinde bulundu. Hastanede tedavi gören çocuklar ise etkinliği aileleri, doktorlar ve hemşirelerle birlikte izleyerek 1 günde olsa bayramın tadını çıkarmaya çalıştı. Etkinlik sonrası çocuklara çeşitli ikramlar yapıldı, hediyeler verildi. Şeker hastası çocuklara ise diyetlerini bozmayacak ayrı menü sunuldu.

    Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Abdurrahman Kiremitçi, hastalığından dolayı hastanede kalması gereken çocuklar için düzenlenen 23 Nisan etkinliğinin artık geleneksel hale geldiğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.