Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hatay Anafen başarısını perçinledi

Hatay Anafen başarısını perçinledi

Hatay Anafen Dersanesi başarısını bir kez daha kanıtladı. Anafen Öğrencileri Ayşe Betül Çelik ve Erkin Önder İnan 700 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.Anafen Dershaneleri Genel Koordinatörü Necmi Tekelioğlu, öğrencileri başarılarından...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 17:06
Hatay Anafen Dersanesi başarısını bir kez daha kanıtladı. Anafen Öğrencileri Ayşe Betül Çelik ve Erkin Önder İnan 700 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.
Anafen Dershaneleri Genel Koordinatörü Necmi Tekelioğlu, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak ailelerine teşekkür etti. Tekelioğlu, Türkiye Dereceleri çıkarmanın tesadüf olmadığını belirterek: “Verilen dokümanının yapılan rehberlik faaliyetlerinin, kaliteli öğretmen ve planlı çalışmanın ürünüdür. Bu başarılarında emeği geçen Anafen Dershaneleri öğretmenlerine, okul öğretmenlerine, idarecilerimize ve öğrencimizin ailesine başarıya olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Tekelioğlu, SBS’ye 1 milyon 112 bin öğrencinin sınava girdiğini 201 ve üzeri puan alan öğrencilerin 15-21 Temmuz tarihleri arasında tercih yapabileceklerini ayrıca tercihlerin 6 Ağustos’ta açıklanacağını dile getirdi.
Tekelioğlu sadece Anafen öğrencilerine değil tüm öğrenciler tercih konusunda Hatay genelindeki şubelerde yardımcı olunacağını söyledi.
Basın açıklamasının ardından Anafen Dershaneleri Genel Koordinatörü Necmi Tekelioğlu, Ayşe Betül Çelik ve Erkin Önder İnan’ı cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.