Dolar 34,2715
%0.31
Euro 37,4706
%-0.14
Altın 2.900,550
%0.39
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güney Kore'de temsil edildi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güney Kore'de temsil edildi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ)'nden temsilciler, Güney Kore Daegu Haany Üniversitesi tarafından düzenlenen Kore Kültür Haftası'na katıldı. Ziyaretin daha önce MKÜ ile Daegu Haany Üniversitesi arasında imzalanan ikili anlaşma kapsamında,...

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 11:23
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ)'nden temsilciler, Güney Kore Daegu Haany Üniversitesi tarafından düzenlenen Kore Kültür Haftası'na katıldı. Ziyaretin daha önce MKÜ ile Daegu Haany Üniversitesi arasında imzalanan ikili anlaşma kapsamında, hem kültürler arası etkileşimi arttırmak hem de iki üniversite arasında akademik işbirliğini geliştirmek için yapıldığı belirtildi.

Açılış programında misafirleri kabul eden Daegu Haany Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Joonkoo Lee, daha önce MKÜ'ye yaptığı ziyaretten ve gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Reyhanlı'daki terör saldırıları sebebiyle taziyelerini iletti. Etkinliklere Türkiye'yi ve MKÜ'yü temsilen Fizik Ana Bilim Dalı doktora öğrencisi ve araştırma görevlisi Fatih Bayansal ile Biyoloji Ana Bilim Dalı doktora öğrencisi ve araştırma görevlisi Faruk Karahan katıldı. Hafta kapsamında katılımcılara Kore dili ve kültürüyle ilgili bilgiler aktarılırken Güney Kore kültüründe önemli yeri olan tarihî mekanlar gezdirildi. Katılımcılar da kendi ülkelerini, kültürlerini ve üniversitelerini tanıtma imkanı buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.