Dolar 34,1752
%0.04
Euro 38,2861
%0.32
Altın 2.914,640
%-0.19
Bist-100 9.686,00
%-0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hem kan verdi hem proje açıkladı

Hem kan verdi hem proje açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Bayraklı’da bulunan İzmir Kan Bağışı Merkezi’ne giderek kan verdi.

  • Ege Postası
  • 04.12.2013 - 10:37
İZMİR- CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, İzmir Kan Bağışı Merkezi’nde kan bağışı yaptı ve önemli açıklamalarda bulundu.
Çiğli’ye Kızılay Kan Bağışı Merkezi kuracağını dile getiren aday adayı Talak, “Türkiye ve İzmir’in bazı bölgelerinde kan bağışlarının gezici ekiplerden tarafından toplanması kan ihtiyacı için önemli bir yer tutuyor. Çiğli’de şuan gezici ekip var. Ancak bu ekip bölge için yeterli değil. Bilindiği üzere Çiğli’ye Bölge Hastanesi yapılıyor. Projesi hazırlanan kan bağışı merkezi sadece Çiğli için değil İzmir için hayati derecede önemli bir proje olacak” dedi. Talak, Başkan seçildiği takdirde projeyi Türk Kızılay’ı ile ortaklaşa hayata geçireceklerini ifade etti.
Herkesin kan vermesi gerektiğini dile getiren İzmir Kan Bağışı Merkezi Müdürü Gökay Gök, “Her kan bağışı 3 kişinin hayatını kurtarıyor” dedi. Gök, kan bağışında bulunduğu için Ali Talak’a teşekkür etti ve bütün aday adaylarını ekipleriyle birlikte kan bağışında bulunmaları için davet etti.
Sağlık açısından kan vermenin önemini bildiğini kaydeden Ali Talak, 6 ayda bir kan bağışında bulunduğunu belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.