Dolar 34,2135
%0.09
Euro 37,8617
%-0.61
Altın 2.934,930
%1.35
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Her çocuğun bir hayaline Boydak desteği

Her çocuğun bir hayaline Boydak desteği

Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, ‘Her Çocuğun Bir Hayali Olsun, Hayalleri Gerçek Olsun Projesi’ne destek veren Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’a teşekkür ederek plaket takdim etti. İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın,...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 15:36
Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, ‘Her Çocuğun Bir Hayali Olsun, Hayalleri Gerçek Olsun Projesi’ne destek veren Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve holding yöneticilerini ziyaret etti. Burada konuşma yapan Aydın, “İl Emniyet Müdürlüğümüz Çocuk Şube Müdürlüğü'nce, çocukların bedensel, ruhsal ve sosyal gelişimlerini sağlıklı olarak tamamlamaları ve yeteneklerini en üst düzeyde geliştirmeleri, hayatlarına belli ideallerle pozitif anlamda devam edebilmeleri istiyoruz. Emniyet Teşkilatı'nın tanıtımının yapılarak polislik mesleğinin sevdirilmesi amacıyla gerçekleştirdiğimiz 'Her Çocuğun Bir Hayali Olsun, Hayalleri Gerçek Olsun Projesi' kapsamında müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı arasında işbirliği protokolü imzalandı. İşbirliği Protokolü çerçevesinde ilk ve orta okullarda öğrenim gören 6-16 yaş grubu toplam bin çocuğu gruplar halinde Emniyet Müdürlüğümüz hizmet binalarının gezdirilmesi sonrasında mont, kazak, pantolon ve bottan oluşan hediye verildi.” dedi.

Mustafa Aydın, ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün koordineli çalışmaları sonucu eğitim ve öğretime katkı yapmak amacıyla şehir dışından göç alan ailelerin ağırlıklı olduğu öğrencilerden oluşan İl Emniyet Müdürlüğü'nce kardeş okul olarak ilan edilen Hacı Nuh Nuhoğlu İlkokulu öğrencilerine yönelik sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerin gerçekleştirildiğini belirtti.

    Aydın, bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde Boydak ailesinin ciddi katkıları olduğunu kaydederek Hacı Boydak'a emniyet müdürlüğünün teşekkür plaketini verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.