Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hiçbir şey barıştan daha önemli değildir

Hiçbir şey barıştan daha önemli değildir

Mersin Bürokrat ve İşadamları Derneği (MEBİDER) barış sürecine destek verdi. Dernek'den yapılan açıklamada hiçbir şeyin barıştan daha önemli olmadığı vurgulandı.Türkiye'nin barış ve huzur adına önemli bir dönemeçte olduğu vurgulanan...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 12:29
Mersin Bürokrat ve İşadamları Derneği (MEBİDER) barış sürecine destek verdi. Dernek'den yapılan açıklamada hiçbir şeyin barıştan daha önemli olmadığı vurgulandı.
Türkiye'nin barış ve huzur adına önemli bir dönemeçte olduğu vurgulanan açıklamada yıllardır süren ve ülkenin gelişmesini yavaşlatan, işsizliğin, refah seviyesinin düşmesinin sebebi, binlerce insanın acısına sebep olan terörün bitmesi için bunun bir ümit olduğu kaydedildi.
Açıklamada Türkiye'nin bu güne kadar elindeki imkan ve zenginliklerle çok daha fazla gelişmiş bir ülke olabilecekken, terör yüzünden gelişmesinin engellendiği ifade edilerek şu görüşlere yer verildi: "Artık bu sorunun ortadan kalkması ve Türkiye’nin kaybettiği zamanı kazanarak, terör sorununu halledip yoluna devam etme zamanıdır. MEBİDER olarak çözüm sürecini destekliyor, ülkemize barış ve huzurun yerleşmesini tüm kalbimizle temenni ediyoruz. Hiçbir şey barıştan daha önemli değildir. Mersin demek barış ve hoşgörü demektir. Barış ve Hoşgörü en fazla Mersin’den seslendirilmelidir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.