Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hırsızlarla başedemeyince dükkanı taşımak zorunda kaldı

Hırsızlarla başedemeyince dükkanı taşımak zorunda kaldı

Ordu’´da hırsızlar market sahibini mekanından etti. Ordu merkez Şirinevler Mahallesinde market işleten Adem Irız,bir ay içerisinde iki kez soyulunca çareyi dükkanını taşımakta buldu. İşyerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 12:57
Ordu’´da hırsızlar market sahibini mekanından etti. Ordu merkez Şirinevler Mahallesinde market işleten Adem Irız,bir ay içerisinde iki kez soyulunca çareyi dükkanını taşımakta buldu.

İşyerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kafasına geçirdiği atletiyle yüzünü saklayan hırsız, 7 bin lira değerinde sigaraları çalarak kayıplara karışıyor. İkinci soygunda ise markette güvenlik kameralarının kayıtlarının bulunduğu bilgisayar ve kasasını da çalan hırsızlar işyeri sahibini canından bezdiriyor.

Bir ay içerisinde iki kez soyulan market sahibi Adem Irız, zararının 20 bin lira olduğunu ve çareyi taşınmakta bulduğunu söyledi. "Ben her türlü tedbiri aldım. Arkadan havalandırmadan girdiler oraya demir yaptırdım. Bu sefer önden girdiler kiliti kestiler, kameralarımı kayıt cihazımı götürdüler. Yine elde birşey edemedim. Bana bu iki soygun olayı 20 bin liraya mal oldu. Ben de orayla başedemediğim için artık yeni yerime taşınmak zorunda kaldım." dedi.

Yeni taşındığı dükkanına kurduğu kamera ve alarm sistemi ile hırsızlara karşı önlemlerini arttıran esnaf, "Eğer burada bir soygun daha olursa herhalde bu memleketi terketmek zorunda kalırım, başka da yapacak birşey yok." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.