Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hızını alamayan kamyonet, ticari aracın üzerine devrildi

Hızını alamayan kamyonet, ticari aracın üzerine devrildi

Atatürk Havalimanı’nda virajda hızını alamayan bir kamyonet, seyir halindeki bir başka aracın üzerine devrildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, aracının üzerine kamyonet devrilen sürücü, büyük panik yaşadığını söyledi. Kaza,...

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 14:38
Atatürk Havalimanı’nda virajda hızını alamayan bir kamyonet, seyir halindeki bir başka aracın üzerine devrildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, aracının üzerine kamyonet devrilen sürücü, büyük panik yaşadığını söyledi.

Kaza, Atatürk Havalimanı iç hatlar kısmında gerçekleşti. İddiaya göre, 68 AH 940plakalı aracın sürücüsü, havalimanına giriş yaptı. Henüz ismi öğrenilemeyen sürücü, hızını alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kamyonet bu sırada park eden İbrahim Halil Türkmen yönetimindeki 11 EC 761 plakalı aracın üzerine düştü. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, sürücü gözaltına alındı.

Ticari aracın sürücüsü İbrahim Halil Türkmen, yolcu beklemek için havalimanına geldiğini söyledi. Kamyonetin geldiğini görünce aracını geri aldığını belirten Türkmen, “Çok panik oldum. Bir arkadaşım daha vardı. O arkada oturuyordu. Kamyonet hızlı geliyordu, virajı alamayınca devrildi.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.