Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hüseyin Çelik, Erbil'de Şivan Perver ile görüştü

Hüseyin Çelik, Erbil'de Şivan Perver ile görüştü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kuzey Irak'a yaptığı ziyaret çerçevesinde Erbil ve Süleymaniye'de yoğun bir program geçirdi. Süleymaniye'de son görüşmesini Kürdistan Yurtseverler Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 00:52
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kuzey Irak'a yaptığı ziyaret çerçevesinde Erbil ve Süleymaniye'de yoğun bir program geçirdi. Süleymaniye'de son görüşmesini Kürdistan Yurtseverler Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Bölgesen Kürt Yönetimi Eski Başbakanı Dr. Berhem Salih ile yaptıktan sonra Erbil'e hareket etti.
Erbil Divan Otele gelen Çelik burada ünlü sanatçı Şivan Perver ile bir araya geldi. Basına görüntü verdikten sonra ikili özel odada görüştü.

Görüşme öncesi bilgi veren Hüseyin Çelik, "Şivan Perver Türkiye'nin seslerinden birisidir. Kendisi dünya çapında bir ses sanatkarıdır. Bizim ülkemizde seviler ve çok değerli bir sanatkardır. Aslında 2009'daki milli birlik ve kardeşlik projesi kapsamında sanatçıların önemli bir kısmını Dolmabahçe Ofisi'nde ağırladık ve Başbakan ile bir araya geldiler. O esnada da kendisini davet edecektik ama kendisi yurt dışındaydı uygun değildi. Şimdi kendisi burada yaşıyor yani buluşmamızın özel tasarlanmış diye bir şeyi yok. Burada olduğunu öğrenince bir araya geldik. Beraber bir çay içeceğiz. Biraz halleşeceğiz, sohbet edeceğiz ve ayrılacağız." dedi.

Şivan Perver ise kendisinin bir nevi hem Türkiyeli hem Kürdistanlı sayıldığını belirtip, "Sayın Hüseyin Çelik'in Kürdistan'a ilk ziyareti ve gerçekten çok güzel oldu. Bizde çok sevindik. Bundan sonra inşallah ilişkiler daha güzel ve gelişir. Bu gibi şahsiyetlerin toplumlar arasında mükemmel hem bir barış köprüsü, hem bir iş köprüsü hem bir gelecek köprüsü. Mükemmel bir köprü teşkil ediyorlar. Onun için kendisi ile görüşmemiz bizi çok sevindirdi ve umarız bundan sonra da kendisini hep burada görebileceğiz." şeklinde konuştu.

Hüseyin Çelik, Şivan Perver'in burada yaşadığı için ev sahibi olduğunu ve kendisinin de onun misafiri olduğunu esperili bir şekilde söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.