Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir Teşkilatı Ankara'ya gidiyor

İYİ Parti İzmir Teşkilatı Ankara'ya gidiyor

Partilerinin yarın Ankara’da gerçekleşecek olan Seçim Bildirgesi’nin açıklanmasının ardından Perşembe günü her Milletvekili adayına özel hazırlanacak programlarla sahada olacaklarını belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, “Genel Başkan yardımcılarımız burada. Genel başkan yardımcılarımız seçim çalışmaları için genelde İzmir’de olacaklar. Adaylara özel programlar hazırladık. Her adayın kendi özel programı hazırlanıyor ve hazırlandı. Zaten sahadayız ancak Perşembe sabahı yüzde yüz randımanla başlamış olacağız” dedi. İYİ Parti İzmir Teşkilatı Ankara'ya gidiyor

  • Ege Postası
  • 29.05.2018 - 11:24

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte yarın Genel Başkan Meral Akşener’in seçim bildirgesini açıklayacağı toplantıya katılmak üzere Ankara’ya gidecek.

İl Başkanı Koray Ükünç, Ankara’daki İYİ Parti Seçim Bildirgesi’nin açıklanacağı toplantının ardından İzmir’e dönerek İzmir milletvekili adaylarıyla yapacakları saha çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı. İzmir milletvekili adaylarının da kendilerinin de zaten sahada olduğunu ancak Ankara dönüşünde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) hazırlayacağı programlara uygun hareket edeceklerini belirten İl Başkanı Ükünç, her İzmir milletvekili adayına özel program hazırlayacaklarını belirtti.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ GENEL OLARAK İZMİR’DE OLACAK

“Çarşamba günü Seçim Bildirgesi açıklanacak. Oraya gideceğiz teşkilattan arkadaşlarımızla. Ondan sonra zaten başladık çalışmaya yavaş yavaş” diyen Başkan Koray Ükünç, partilerinin Genel Başkan yardımcıları Müsavat Dervişoğlu ve Aytun Çıray’ın da İzmir’de bulunduğunu, seçim kampanyaları için de genel olarak İzmir’de bulunacaklarını söyledi.

HER ADAYIN KENDİ ÖZEL PROGRAMI HAZIRLANIYOR

Ükünç, uygulayacakları program hakkında şu bilgileri verdi: “Genel Başkan yardımcılarımız burada. Genel başkan yardımcılarımız seçim çalışmaları için genelde İzmir’de olacaklar. Adaylara özel programlar hazırladık. Her adayın kendi özel programı hazırlanıyor ve hazırlandı. Perşembe sabahı yüzde yüz randımanla başlamış oluruz. Zaten sahadalar şu anda. Ama seçim bildirgesinin açıklanmasının ardından genel başkanın vaatleriyle ilgili mutlaka bir kısa çalışma yaparız. Sahura kadar her gün program olacak. Gündüz saatlerinde çarşılarda, esnaf ziyaretlerinde, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinde olunacak. Akşam iftar programları yapılacak. İftar ardından kahvehane ve ev ziyaretleri olacak. Gidilmesi gereken neresi varsa, ulaşılması gereken kim varsa herkese ulaşabileceğimiz bir seçim kampanyasına başladık. İnşallah başarıyla sonuçlanacak. Kahve kahve,  kapı kapı dolaşılıp broşürler de dağıtılacak her gün sosyal medya çalışmaları da yapılacak.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.