Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'de istifa sesleri

İYİ Parti'de istifa sesleri

İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Aşman ve beraberindeki 7 kişilik yönetim kurulu üyesinin pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra partiden ‘kan uyuşmazlığı’ nedeniyle istifa edecekleri iddia edildi. İzmir'in o ilçesinde yönetimde çatlak var

  • Ege Postası
  • 28.01.2018 - 13:50

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nda yeni yapılanan Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’ndan 7 yönetim kurulu üyesinin istifa edeceği iddia edildi. Parti içinde yaşanan bazı  gelişmeler ardından 7  ismin istifa edeceği ifade edilirken istifaların yarın yapıalacka ilçe yönetim kurulu toplantısında sunulacağı  ifade edildi. Konuyla ilgili Egepostası’na konuşan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf aşman yarın kendisinin istifasını sunacağını ifade ederek diğer yöneticiler adına konuşmak istemediğini vurguladı. İstifasının sebebini kan uyuşmazlığı olarak niteleyen Aşman, “Bu her yerde olabilir. Konuyla ilgili şu anda daha fazla konuşmak istemiyorum. Yarın yönetim kurulunda bu konuyu görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Nurdan Ermin ise henüz istifaların partiye ve kendilerine ulaşmadığını belirterek “Bize henüz gelen bir istifa yok. Yarın yönetim kurulunda bu konuyu görüşeceğiz. Sonrasında gerekli açıklamaları yapacağız” dedi. İstifa etme sebepleriyle ilgili fikir ayrılıklarını işaret eden Ermi “Yeni yapılanıyoruz. Fikir ayrılıklarımız olması normal. Beklentiler karşılanmamış da olabilir Her şeyi zaman gösterecek. Biz İYİ Parti teşkilatı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İstifa kişilerin kendi kararıdır. Hür bir şekilde bu kararı verebilirler. Hepimizin yolu açık olsun” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.