Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’ye Akşener’den önce sürpriz ziyaret

İYİ Parti’ye Akşener’den önce sürpriz ziyaret

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, partisinin İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ı makamında ziyaret etti. İYİ Parti’ye Akşener’den önce sürpriz ziyaret

  • Ege Postası
  • 26.01.2018 - 16:31

HALİDE DEMİR  POLATLI/EGEPOSTASI- Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren ve 17 Şubat tarihinde partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırlayacak olan İYİ Parti İzmir’de son çalışmaları ve hazırlıklar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için İzmir’e gelen İYİ Parti Genel Sekreteri Dr. Aytun Çıray ve İl Başkanı Yıldırım Ulupınar görüşmesi başladı.

İZMİR TEŞKİLATLANMASININ SON DURUMU ELE ALINDI

Partisinin 85 kişilik il yönetim kurulu, 9 kişilik disiplin kurulu ve 22 kişiden oluşan Divan Kurulu üyelerini atayan, İzmir’in 30 ilçesinden 29’unun ilçe başkanını tayin eden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ve İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray’ın nezaket ziyaretinde İzmir teşkilatlanmasının son durumu konuşuldu.

AKŞENER HAZIRLIKLARI DA KONUŞULACAKLAR ARASINDA

Görüşmede karşılıklı bilgi alışverişinin yanısıra 17 Şubat’ta partisinin il binasının açılışına katılacak olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in karşılanmasına yönelik hazırlıklar ve neler yapılacağı da konuşulan konular arasında yer aldı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.