Dolar 34,1456
%-0.05
Euro 38,1972
%0.08
Altın 2.924,940
%0.16
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençler Mumcu’nun izinde

CHP'li gençler Mumcu’nun izinde

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Gençlik Kolları, İzmir’in dört bir yanında araştırmacı Gazeteci Uğur Mumcu’yu anmak için törenler düzenledi. CHP'li gençler Mumcu’nun izinde

  • Ege Postası
  • 26.01.2018 - 10:29

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - 24 Ocak 1993'te, bir hasta ziyareti için çıktığı evinin önündeki otomobiline konan bombayla katledilen, Araştırmacı Gazeteci Uğur Mumcu, ölümünün 25'inci yılında  özlemle anıldı. CHP İzmir Gençlik Kollarının ilçe gençlik kollarıyla düzenlediği anmalarda Bornova, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Güzelbahçe, Buca, Selçuk, Tire, Dikili, Çiğli, Menemen, Bayraklı, Gaziemir gençlik örgütleri İzmir’in dört bir yanında anma etkinlikleri düzenledi.

AŞILAYACAĞIZ

Uğur Mumcu ve fikirlerinin takipçisi olacaklarını belirten İzmir Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, “13 İlçemizin düzenlediği Uğur Mumcu etkinliğinde önemli olan anmak ve anlamak olduğu görüşüyle gençlik örgütlerimizin İzmir’in her noktasında etkinlikler gerçekleştirdi. Bu sebeple oluşturulan etkinlikler için gençlik örgütlerimize teşekkür ediyorum. İzmir Gençlik Örgütleri olarak Uğur Mumcu’nun düşünceleri ve izinden ayrılmayacağımızı ve unutturmayacağımızı buradan dile getiriyoruz. Her 24 Ocak’ta İzmir Gençlik Örgütleri İzmir’in her karış toprağına Uğur Mumcu’nun aydınlık düşüncelerini aşılayacaktır. Bu etkinliklerle kaybettiğimiz yüm aydınlarımızı anıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.