Dolar 34,1456
%-0.05
Euro 38,1972
%0.08
Altın 2.924,940
%0.16
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şanlı: AK Parti'de göreve devam edeceğim ama...

Şanlı: AK Parti'de göreve devam edeceğim ama...

Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, olağan genel kurulda güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Rakibi Nihat Okulmuş’un çekildiği ve tek adayla gidilen seçimde, 84 üyenin tamamının tercihi Şanlı’dan yana oldu. Şanlı, AK Parti'deki görevine devam edeceğini belirterek, "Siyaset dik duruş gerektirir. Kordon'a siyaseti bulaştırmıyorum. Yeri geliyor, partimizin aldığı yanlış karara karşı çıkıyoruz" dedi. Güven tazeleyen Şanlı'dan çarpıcı açıklama

  • Ege Postası
  • 26.01.2018 - 11:19

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Yeniden başkan seçilen Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı’nın ilk mesajı, “Yeni dönemimiz hayırlı olsun. Dernek olarak güncel, ekonomik ve bizi doğrudan ilgilendiren konuları yakından takip ediyoruz. Kurumlarla işbirliği, uyum vazgeçilmez ilkemiz. Başta büyükşehir ve Konak belediyeleri olmak üzere, tüm kurumlarla gayet uyumlu çalışıyoruz. Kordon’da hizmet veren, ekmeğini kazanarak evlerini geçindiren, istihdam yaratan işletmeler olarak hizmet kalitesinin artması için çalışıyoruz. Kordon esnafımıza bana gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür ediyorum” şeklinde oldu. Şanlı, AK Parti'de siyasete devam edeceğini söyledi. 

TENTE PROJEMİZİN YÜZDE 95’İ BİTTİ

Yeni dönemde tente, cephe düzenlemeleri, ruhsat ve altyapı hizmetleriyle ilgili çalışmalarının süreceğini kaydeden Dernek Başkanı Şanlı, Kordon’daki işletmelerin Avrupai tarzında, tek tip, modern tente projelerinin yüzde 94 oranında tamamlandığı bilgisini vererek,

“Kordon’un daha güzelleşmesi ve işletmelerin daha iyi şartlarda hizmet vermesi için yaptığımız çalışmalar sürecek. Devam eden projelerimiz vardı. Onları hayata geçireceğiz. Tente projemiz bitmek üzere. Yüzde 95’i bitti. Dört beş esnaf kaldı. Onlar da statik raporlarını bekliyor. Kordon’da Avrupa tarzında,modern, yazın güneşten, kışın soğuk ve yağmurdan koruyacak tentelerle hizmet vereceğiz” diye konuştu.

SİYASET DİK DURUŞ GEREKTİRİR, AK PARTİ’DEKİ GÖREVİME DEVAM EDECEĞİM

Geçtiğimiz günlerde kentte yaşanan şiddetli yağmur ve fırtınadan etkilenen Kordon esnafına büyükşehir belediyesinin hemen yardım ettiği, yaşananın doğal afet olduğunu, yapacak bir şey olmadığını belirterek partisinin ilçe başkanı ile görüş ayrılığına düşen Ömür Şanlı, partisinin Konak Belediyesi Meclis Üyeliği görevinden ayrılacağı şeklindeki konuşmaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi:

“Siyaset dik duruş gerektirir.  Dernek başkanlığımın yanı sıra AK Parti’deki görevime devam edeceğim. Kordon’a siyaseti bulaştırmıyorum. Yeri geliyor partimizin aldığı yanlış karara karşı çıkıyoruz. Tekrar düşünülmesini talep ediyoruz. Büyükşehir esnafla ilgili bir şey yaptığında bu yanlış ya da doğru diyoruz. Siyasi duruşumuz her zaman bellidir. Bir şey doğru ise doğru denir yanlış ise yanlış denir. Derneğimiz de esnaf arkadaşlarımızla beraber tartışarak, ortak akılla yürütüyoruz.”

İŞGALİYE BEDELİ ALINMAMASI YÖNÜNDE TALEP VE BEKLENTİMİZ VAR

Yaşanan doğal afetten en büyük zararı gören Kordon esnafından metrekare başı bir lira olan işgaliye bedelinin alınmaması yönündeki talepleri hakkında Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile görüştüklerini, zararlarıyla ilgili her esnaftan tutanak alındığını kaydeden Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, işgaliye bedeli alınmaması yönünde karar çıkması beklentisi içinde olduklarını söyledi.

DERNEK YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİ DE BELİRLENDİ

Ömür Şanlı’nın yeniden başkan seçildiği Kordon İşadamları Derneği’nin asil yönetim kurulu üyeleri; Toray Altan, Recep Sarı, Altay Ülker, Barbaros Günday, Özcan Uluğ, Mehmet Deligöz’den oluştu. Derneğin denetim kurulunda; Mustafa Kehribar, Mehmet Kapucu, Selim Başak, Kasım Kandemir, İbrahim Acar ile Halil Alkan yer aldı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.