Dolar 34,1456
%-0.05
Euro 38,1972
%0.08
Altın 2.924,940
%0.16
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li gençlerden ortak karar: Kurultayda blok hareket edecekler

CHP’li gençlerden ortak karar: Kurultayda blok hareket edecekler

Aralarında İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan'ın da bulunduğu Anadolu ve Trakya illerinin başkanları Ankara'da buluştu, kurultayda blok olarak mevcut başkan Emre Yılmaz’ı destekleme kararı aldı.  Kurultayda blok hareket edecekler

  • Ege Postası
  • 26.01.2018 - 15:41

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan Ankara’ya giderek kurultay öncesi delege toplantısına katıldı. Anadolu ve Trakya'dan gelen diğer gençlik kolları il başkanları ile bir araya gelerek Pazar günü yapılacak kurultayda mevcut başkan Emre Yılmaz’ı destekleme kararı aldıklarını açıklayan Uyan, “Daha önce İzmir’de kurultay delegelerimizle görüşüp blok halde mevcut Başkanımızı destekleme kararı almıştık. Burada il başkanları olarak bir araya geldik ve kararlarımızı açıkladık” dedi.

Anadolu ve Trakya'dan gelen il başkanlarının ortak karar verdiğini ve blok hareket edeceklerini açıklayan Uyan “İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Anadolu illeri destek verdi. Anadolu ve Trakya’nın adayı Emre Yılmaz’dır denildi’ ifadelereni kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.