Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican’dan Başbakanlı fotoğraf paylaşımı

Delican’dan Başbakanlı fotoğraf paylaşımı

Ankara’da partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısına katılan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, sosyal medya hesabından Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile çektirdikleri fotoğrafı paylaştı. Delican’dan Başbakanlı fotoğraf paylaşımı

  • Ege Postası
  • 27.01.2018 - 13:49

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Toplantıda il başkanlarıyla seçim sürecini ele aldıklarını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Başbakan'dan İzmirlilere selam getirdiğini söyledi.

Verimli geçen toplantıda sadece İzmir değil tüm kentlerin il başkanları ve teşkilat üyeleriyle seçime yönelik hazırlıkların ele alındığını kaydeden İl Başkanı Delican, “Toplantı sonunda sayın Başbakanımızla da biraraya geldik. Kendisinin İzmir’e verdiği önem ortada. İzmirlilere selamı var. Kongre sürecimiz henüz başlamadı. Biz çalışmalarımızı yapıp genel merkeze bildirdik. Seçimlere hazırız. Yarın seçim olacakmış gibi çalışmamızı sürdürüyoruz. Şimdi de kongre sürecinin başlamasını bekliyoruz. Takdir sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızındır. İzmir için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.