Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZFAŞ Plastech fuarı için kolları sıvadı

İZFAŞ Plastech fuarı için kolları sıvadı

Plastech Fuarı Henüz 1 yaşında Uluslararası ölçekte yeni bir marka olma yolunda

  • Ege Postası
  • 19.01.2013 - 11:20

EGE POSTASI- İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş.) ve EGEPLASDER Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği işbirliğinde PLASTECH – Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı 11 – 14 Nisan 2013 tarihlerinde 2’nci kez organize edilecek.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 ve 3 nolu hollerde düzenlenmesi planlanan PLASTECH Fuarı’nda,  2 No’lu holde plastik ürünleri ve makinaları ve 3 No’lu holde hammadde sektörü yer alacak. Yurtiçi ziyaretçilerin yanı sıra dünyanın pek çok farklı ülkesinden gelen profesyonel ziyaretçiler ile katılımcı firmaları buluşturucak fuar için alıcı ve tanıtım çalışmalarına devam ediliyor. İzmir Ticaret Odası, fuar katılımı için üyelerine yönelik finans desteği veriyor ve İZFAŞ tarafından fuara katılmak isteyen EGEPLASDER ve PLASFED üyelerine indirim uygulanıyor.

Profesyonel ve son tüketiciye açık olarak gerçekleştirilen fuar, bu yılda katılımcılarına önemli iş bağlantıları yapma ve yeni pazarlara ulaşma fırsatı sunacak.

İzmir Yeni Bir Fuar Kazandı

İzmir yeni bir fuar kazandı; PLASTECH Fuarı 10 – 13 Mayıs 2012 tarihlerinde ilk kez gerçekleştirildi. Fuara,  8 ilden "Ankara, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Uşak" ve 10 ülkeden "ABD, Almanya, Azerbaycan, Brezilya, Çin, Fransa, Hollanda, İspanya, Japonya,Tayvan" 22’si yabancı 156 firma katıldı.

Yurtiçi ziyaretçilerin yanı sıra dünyanın pek çok farklı ülkesinden gelen profesyonel ziyaretçiler ile katılımcı firmaları buluşturan fuar için Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Irak, Kosova, Makedonya, Mısır, Ukrayna, Ürdün ve

Yunanistan’dan alıcı çalışması yapıldı.  Dört gün süren fuarı, 24 ülke ve 26 ilden gelen yerli ve yabancı profesyonel ile son tüketici ziyaret etti.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda, 15 bin metrekare alan üzerinde düzenlenen PLASTECH Fuarı daha ilk yılında performansıyla göz doldurdu, umut verdi.

Fuarda; ambalaj, plastik, kauçuk, polyester, pvc kapı-pencere profilleri, boru üretim teknolojileri ve aksesuarları, geri dönüşüm sistemleri ve ekipmanları sergilendi.

İZFAŞ Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs “Uluslararası başarısı kanıtlanmış organizasyonlara imza atan İzmir’in şimdiki hedefi, Türk plastik ve ambalaj sektörüne yeni bir soluk getiren PLASTECH Fuarı’dır.  PLASTECH ile yeni bir marka daha yaratmanın yanı sıra, sektörün ticari gelişimine katkı koymayı ve İzmir’i hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için bir cazibe merkezi yapmayı hedefliyoruz” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.