Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZSU'dan ESHOT'a yatay geçiş

İZSU'dan ESHOT'a yatay geçiş

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kritik öneme sahip iki kuruluşunda kadro değişikliğine gidildi. Kent içi toplu taşıma hizmetlerini yürüten ESHOT ve içme suyu ile altyapı yatırımları gibi çalışmaları gerçekleştiren İZSU’da genel müdür yardımcılarının oluşturduğu kadrolarda rotasyon gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2013 - 15:13
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun müfettiş raporuna dayanarak görevden aldığı İZSU Genel Müdür Yardımcısı Ali Ateş, geçtiğimiz Mayıs ayında mahkeme kararı ile görevine geri dönmüştü. Mal varlığını açıklayamadığı, gelini ve oğlunun yönetici olduğu şirketlerin kurumdan ihale aldığı yönündeki iddialar sonucunda görevinden el çektirilen Ateş, tartışmalı bir şekilde genel müdürlükten memurluk statüsüne de düşürülmüştü. Kurumdan ayrıldıktan sonra uzun süre hukuk mücadelesi veren Ateş, mahkeme kararı sonrası görev kadrosuna geri dönmüştü.

YERİNE GÜLAY DEMİRCİOĞLU GELDİ

Mayıs ayındaki bu gelişmeler sonrasında, İZSU’daki görev değişiminden sonra yetkilerin büyük kısmını eski Genel Sekreter Yardımcısı Serpil Baran’a veren Başkan Kocaoğlu, Ali Ateş'ten boşalan koltuğa ise geçmişte İşletmelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yapan Gülay Demircioğlu’nu atadı. Ali Ateş ise, ESHOT Genel Müdürlüğü’nde genel müdür yardımcısı kadrosuna atandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.