Dolar 34,2760
%0.01
Euro 37,4641
%-0.08
Altın 2.915,250
%-0.44
Bist-100 8.876,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İcralık ailenin direnişi sürüyor

İcralık ailenin direnişi sürüyor

Sultanbeyli, icralık evlerini boşaltmamak için yaklaşık 20 gündür kendilerini eve kilitleyen ailenin direnişi sürüyor. Ellerine benzin bidonu alarak kendilerini yakmakla tehdit eden aileyi çıkarmak için çevik kuvvet polisi ve itfaiye ekipleri...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 14:37
Sultanbeyli, icralık evlerini boşaltmamak için yaklaşık 20 gündür kendilerini eve kilitleyen ailenin direnişi sürüyor. Ellerine benzin bidonu alarak kendilerini yakmakla tehdit eden aileyi çıkarmak için çevik kuvvet polisi ve itfaiye ekipleri hazır bekletiliyor.

Abdurrahmangazi Mahallesi Kosova Sokak’ta oturan Kavaklıoğlu ailesi, dolandırıldıkları gerekçesiyle evlerine icra gelmesi nedeniyle yaklaşık 20 gün önce kendilerini eve kilitlemişti. Hanım Kavaklıoğlu ve çocukları, icra memurları ve polislere direnip evlerini boşaltmamıştı.

Bugün eve çevik kuvvet ekipleriyle gelen icra memurlarını gören aile, yanlarına benzin bidonu alarak kendilerini yakmakla tehdit etti. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Bahçe kapısını kırarak giren polis, aileye destek için bekleyen komşularını dışarı çıkardı.

Mikrofonlara konuşan Hanım Kavaklıoğlu, “Duydum ki polisler gelmiş. Evimi kaptırmamak adına ölümüne direneceğim.” dedi.

Ailenin direnişi sürüyor.









Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.