Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe Başkanı Günaydın'dan Baytekin'e ziyaret

İlçe Başkanı Günaydın'dan Baytekin'e ziyaret

Torbalı’da 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim hareketliliği hızla devam ediyor. Partiler adaylarını belirlemek için yoğun mesai harcarken, dün CHP İlçe Başkanı’ndan anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın, Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin’i ziyaret etti. Adayların belirlenmesindeki son düzlüğe giren partilerin Aralık ayı içinde adaylarını kesinleştirmesi ve kamuoyuna açıklaması bekleniyor. İlçe Başkanı Günaydın'dan Baytekin'e ziyaret

  • Ege Postası
  • 18.12.2018 - 13:21

CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın’ın ziyaretinden de onur duyduğunu ifade eden Belediye Başkan Aday Adayı Baytekin, “Günaydın, partimizi birlik ve beraberlik içinde seçime götürecek birisidir. Aday olduğumda kendisiyle çok uyumlu çalışacağıma inanıyorum. İlçe başkanımız, ilçe örgütümüz, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla birlikte uyumlu çalışıp, Torbalı’da seçimi büyük bir farkla kazanacağız. 31 Mart’tan sonra Torbalı her alanda ‘sosyal belediyecilikle’ tanışacak” dedi.

‘TORBALI’YI KAYBEDİLEN İLÇELERİ GERİ ALACAĞIZ’

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, kaybedilen 8 ilçeden biri olan Torbalı’yı partiye yeniden kazandırmakta iddialı olduğunu açıkladı. Geçmişte CHP’nin olan Torbalı’yı 2014 yerel seçimlerinde kıl payı AK Parti’ye kaptırıldığını, fakat 31 Mart’ta Torbalı’yı ve kaybedilen İzmir’in ilçelerini geri alacağını ifade etti. Eğitimci ve sporcu kimliği ile Torbalı’da sevilen bir sima olan Baytekin, halkın içinde barışçıl, her kesimi kucaklayan kimliği ile ön plana çıkıyor. Öte yandan, aday olacağına inandığını fakat olmadığı takdirde partisinin tüm aday adayları ile birlikte çalışmaya hazır olduğunu her fırsatta dile getirdi.

“BEN DEĞİL, BİZ”

Deneyimli eğitimci ve siyasetçi Baytekin, adaylık süreci ile ilgili de mesajlar verdi. Baytekin, “Partimiz kimi gösterirse göstersin “Torbalı bizim toprağımız, kazanmaya hazırız, çalışacağız” diye konuştu. Tüm aday arkadaşlarına birliktelik çağrısı yapan Yıldırım Baytekin, aday gösterildiği takdirde her kesimden oy almak konusunda iddialı olduğunu dile getirdi.

“100 YILLIK BİR PLANLAMA YAPACAĞIZ”

Aday gösterilmesi halinde yapacağı projelerle ilçenin uzun süre Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olarak kalacağı konusun da iddialı olduğunu belirten Baytekin, “Torbalı’nın vizyonu çağdaşlaşma, tarım ve sanayi olarak 100 yıllık bir planlama ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde programlayacağım. Böylece, gelecek genç kuşaklara Torbalı’yı İzmir’in en güzel mirası olarak bırakacağız” diye konuştu. Torbalı’ya kazandırdığı Bahçeşehir Koleji ile büyük bir hizmet sunan Baytekin, kendi dünyasında gerçekleştirdiği hayallerini Torbalı’ya her daim hizmet olarak sunmuş değerli bir eğitimci. Bu özelliğini, görev verildiği takdirde Belediye başkanı olarak sunmak ve yatırımları büyük hızla Torbalı’ya çekmek istediğini belirtti.

SADECE CHP’LİLERİN DEĞİL HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM

“Seçildiğim takdirde rozetimi çıkarıp, tüm Torbalı’nın başkanı olacağım. Benim başkanlığım da kimse ötekileşmeyecek. Her kesimden oy alacak adayım” diye sözlerine devam eden Yıldırım Baytekin, “Örgütümüzle uyumlu çalışacağız. CHP’si Genel Merkezi, il ve ilçe örgütü ile güçlenerek birlikte uyum içinde çalışacağız” dedi. Özellikle Gençlik ve Kadın Kolları’nın her daim emrinde olduğunu belirten Baytekin, kendisinin de gençlik kollarından geldiğini ve partinin en büyük yükünü kadınların ve gençlerin çektiğini belirterek, başkan olduğu takdirde örgütündeki gençlerin her zaman yanında olacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.