Dolar 34,1115
%0.28
Euro 38,0922
%0.09
Altın 2.866,230
%1.31
Bist-100 9.959,00
%-0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İmamoğlu 'Ahmak Davası' için konuştu!

İmamoğlu 'Ahmak Davası' için konuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hapis cezası talebiyle yargılandığı 'Ahmak Davası'na ilişkin konuştu. İmamoğlu, hapis cezası ile yargılandığı davaya ilişkin davada hızlıca karar çıkmasını temenni ettiklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 20.08.2024 - 15:13
  • Güncelleme: 20.08.2024 - 15:16

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hapis cezası talebiyle yargılandığı 'Ahmak Davası'na ilişkin konuştu.

İmamoğlu, Türk-İş ve Hak-İş Konfederasyonlarının Genel Başkanlarını, Ankara’da Çankaya’daki genel merkez binalarında ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından Türkiye Belediyeler Birliği önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İmamoğlu, hapis cezası ile yargılandığı davaya ilişkin davada hızlıca karar çıkmasını temenni ettiklerini söyledi.

"UMARIM HIZLICA KARAR ÇIKAR"

İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye yargı tarihinin bu kadar zemini olmayan utanç verici başka bir dava var mıdır bilmiyorum. Takip ediyoruz istinafın sürecini. Umarım burada yargı adaletli bir karar verir. Milletimize buradan güzel bir mesaj çıkar. Boşu boşuna siyasetin malzemesi haline gelmez. Ülkemizin kazanması için adaletin işlemesi için umarım hızlıca karar çıkar." (HALK)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.