Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce'den İzmir hesabı: O isimler gündeme bomba gibi düştü

İnce'den İzmir hesabı: O isimler gündeme bomba gibi düştü

CHP genel başkan adaylığını açıklayan Muharrem İnce’nin hazırlayacağı anahtar listede İzmir'den yer alacağı öne sürülen isimler kulislere bomba gibi düştü. Ankara kulislerinde İnce'nin listesinde Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, ve İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun yer alacağı iddia edildi. O isimler gündeme bomba gibi düştü...

  • Ege Postası
  • 01.02.2018 - 15:16

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Hafta sonu Ankara Arena’da yapılacak CHP 36. Olağan Kurultayı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na rakip olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin 52 kişilik anahtar listesindeki isimler arasında Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, ve CHP İzmir İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun yer alacağı iddia edildi.

İnce’nin siyaseten zayıf olduğu Doğu ve Güneydoğu illerinde daha önce etkin çalışmalar yapan Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’ın kendisine oy kazandırabileceğini düşünerek listeye dahil ettiği öne sürüldü.

Öte yandan İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun isminin de İnce’nin listesinde yer alacağı konuşulurken, Nalbantoğlu’na yakın olan isimlerden Suat İstanbullu’nun son günlerde sosyal medyada İnce ile ilgili paylaşımları bu iddiaları güçlendirdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.