Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İş adamları iftar sofralarını Suriyelilerle paylaşma kararı aldı

İş adamları iftar sofralarını Suriyelilerle paylaşma kararı aldı

Gaziantep’te Hür Sanayici ve İşadamları Derneği(Hürsiad), zulüm altında olan ve Türkiye’ye sığınan Suriyelilerle iftar sofrasını paylaşma kararı aldı. Hürsiad ve Genç Hürsiad her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeklerini...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 14:12
Gaziantep’te Hür Sanayici ve İşadamları Derneği(Hürsiad), zulüm altında olan ve Türkiye’ye sığınan Suriyelilerle iftar sofrasını paylaşma kararı aldı. Hürsiad ve Genç Hürsiad her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeklerini iptal ederek, ‘Suriye İçin İftar Vakti Kampanyası’ başlatma ve Afrika’da su kuyusu açma kararı aldı.

Hürsiad Yönetim Kurulu Başkanı İlker Hasırcı yaptığı açıklamada, “Hürsiad yönetimi olarak bu yıl da lüks otellerde verilecek iftar bütçemizle devamlı hayırla yad edilecek ve insanların asli ihtiyacı olan su ihtiyacını giderecek Afrika’da bir ülkede su kuyusu açmayı planlıyoruz. 18 Temmuz Perşembe akşamı da Kilis’te kampta üyelerimizle birlikte Suriyeli kardeşlerimizi ziyaret edip, yardım kumanyaları dağıtacağız ve iftar yapacağız.” ifadelerini kullandı. Hasırcı, “Biz ensarız, onlar muhacir. Din kardeşlerimizin bu zor günlerinde maddi manevi olarak yanlarında bulunmalıyız. Hele bir de sınır komşusu iken daha hassas davranmamız gerektiğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.