Dolar 34,2620
%0.06
Euro 37,6450
%0.12
Altın 2.912,590
%0.1
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşadamının yaptırdığı konferans solonu ve taziye evi açıldı

İşadamının yaptırdığı konferans solonu ve taziye evi açıldı

Mersin'de işadamı Zeynel Özdiker tarafından Muğdat Camii altında yaptırılan konferans salonu ile taziye evinin açılışı Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından gerçekleştirildi.    Vali Güzeloğlu burada törende yaptığı...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 18:13
Mersin'de işadamı Zeynel Özdiker tarafından Muğdat Camii altında yaptırılan konferans salonu ile taziye evinin açılışı Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından gerçekleştirildi.

    Vali Güzeloğlu burada törende yaptığı konuşmada Kutlu Doğum Haftası’nın Peygamberimizi anmak, onun nuru ile nurlanmak ve hayatını bir kez daha anlamak haftası olduğunu belirtti.
Kutlu Doğum'un tüm insanlığa onur kazandıran bir hafta olmasını dileyen Güzeloğlu
konferans salonu ile taziye evinin bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

    Eğitim ile eğitime dayalı buluşmaların sağlıklı ve kalıcı olduğunu vurgulayan Güzeloğlu "Camiler bütünlük olarak düşünüldüğünde ibadet etmenin yanında eğitim verilen, muhtaç olana kapısı açık olan ve her türlü hizmeti bir bütün olarak veren kutsal yerlerdir. Bu anlamın içerisinde Muğdat Camii’nin ilimizin en büyük camisi olarak böylesi bir tesis ve böylesi bir zenginlik ile buluşması ilimiz için bir kazançtır. En az 600 kişiye eğitim verilecek konferans salonumuzun yanı sıra, cenaze sahiplerine taziye bildirerek üzüntüye ortak olunacak 300 kişilik taziye evi ilimiz için önemli bir hizmet olacaktır.” diye konuştu.

    İl Müftüsü Ali Melek ise taziye evini yaptıran işadamına teşekkür ederek Vali Güzeloğlu'nun her zaman yanlarında olduğunu kaydetti.

    Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu ve beraberindekiler taziye evi ile konferans salonunun açılış kurdelesini kesti. Güzeloğlu, işadamı Zeynel Özdiker'e plaket takdim etti.

    Tören, taziye evinde verilen ‘Kutlu Doğum Aşı’ ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.