Dolar 34,2597
%0.05
Euro 37,5810
%-0.15
Altın 2.878,840
%-0.28
Bist-100 8.942,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İskilip MYO öğrencileri, Ankara'ya teknik gezi düzenledi

İskilip MYO öğrencileri, Ankara'ya teknik gezi düzenledi

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu El Sanatları Bölümü öğrencileri, görselliklerini daha iyi pekiştirmek amacıyla Ankara'ya teknik gezi düzenledi. Ankara teknik gezisine İskilip Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 10:25
Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu El Sanatları Bölümü öğrencileri, görselliklerini daha iyi pekiştirmek amacıyla Ankara'ya teknik gezi düzenledi.

Ankara teknik gezisine İskilip Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Serkan Tuluk, Öğretim Görevlisi M.Erol Çalmaz,Uzman Doğan Koşan ve Geleneksel El Sanatları Bölümü öğrencileri katıldı. Öğrenciler gezi kapsamında Anıtkabir, Hamamönü Sanat Sokağı'ndaki el sanatları atölyelerini, Hamamönü sergi salonunda yer alan keçe ve suluboya sergisini, Ankara Kalesi'ndeki el sanatları satışı yapan dükkanları, Resim-Heykel Müzesi ve Etnografya Müzesi'ni gezdi.

    İskilip Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Serkan Tuluk, gezi ile ilgili bir konuşma yaptı. Tuluk, ''Bu gezi ile birlikte öğrencilerimiz Hamamönü'ndeki sanat sokağında yer alan el sanatları atölyelerini dolaştıl. Ankara Kalesi'nde yer alan el sanatları dükkanlarını gezerek gözlemde bulundular. Keçe ve suluboya sergisinde ise gözlem yaparak görselliklerini zenginleştirerek farklı bakış açılarını görerek fikir sahibi oldular. Etnografya ve Resim-Heykel Müzesi'nde yer alan el sanatları eserlerini de incelediler.'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.