Dolar 34,1538
%0.13
Euro 38,0533
%-0.3
Altın 2.922,400
%0.27
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Isparta’da aile danışmanlığı kursları 9 Eylül’de açılacak

Isparta’da aile danışmanlığı kursları 9 Eylül’de açılacak

‘Aileler dağılmasın, çocuklar ağlamasın’ sloganıyla Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde (YBEM) bu yıl ikinci kez aile danışmanlığı eğitimi verilecek. Isparta’nın yanı sıra çevre illerden de katılımların...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 16:56
‘Aileler dağılmasın, çocuklar ağlamasın’ sloganıyla Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde (YBEM) bu yıl ikinci kez aile danışmanlığı eğitimi verilecek. Isparta’nın yanı sıra çevre illerden de katılımların sağlanabileceği ücretsiz aile seminerleri 9 Eylül 2013’de başlayacak.

Geçen yıl 15-16 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde SDÜ YBEM bir çalıştay hazırlamış, oluşturulan kitapçıklar 81 ildeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri’ne gönderilmişti. SDÜ YBEM Aile Danışmanlığı Eğitim Merkezi, Isparta ve çevresindeki illerde olmayan önemli bir eksikliği gidermek amacıyla kurs açtı. SDÜ YBEM Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Orhan Er, Türkiye’de boşanma oranlarının gün geçtikçe arttığını ve bu kanayan yaraya bir nebze olsun faydalı olmak istediklerini söyledi. Aile Danışmanlığı Eğitimi’nin ilk döneminde ortalama bin kursiyere hizmet verdiklerini ileten Orhan Er, bu sezonda hedeflerinin aynı olduğunun altını çizdi.

    YBEM adı altında insanlara sundukları her kursa Isparta halkından rekor başvuru geldiğini ileten Er, “Isparta halkının da Aile Danışmalığı Eğitim seminerlerinden ücretsiz istifade etmelerini sağladık. Uzman Pedegog Adem Güneş ve Dr. Senai Demirci’nin katılımlarıyla halka açık seminerleri düzenledik. Bu yıl 9 Eylül 2013 tarihinde başlayacak olan ikinci Aile Danışmanlığı Kursu’na çevre ilerden ve tüm Türkiye’den katılımları bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.