Dolar 34,1896
%0.08
Euro 38,1710
%0.01
Altın 2.894,550
%-0.88
Bist-100 9.660,00
%-1.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstiklal Caddesi esnafı siftah yapamadı

İstiklal Caddesi esnafı siftah yapamadı

1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle sivil tüm giriş ve çıkışlara kapatılan İstiklal Caddesi esnafı, daha siftah yapamadı. Bu günü kazançsız kapatmak istemeyen esnafın tek umudu caddenin açılacağı akşam saatleri oldu.Cadde esnafının büyük...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 13:19
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle sivil tüm giriş ve çıkışlara kapatılan İstiklal Caddesi esnafı, daha siftah yapamadı. Bu günü kazançsız kapatmak istemeyen esnafın tek umudu caddenin açılacağı akşam saatleri oldu.
Cadde esnafının büyük bir kısmı kepenk açmazken, açan esnaf satış yapamamanın ve müşteri ağırlayamamanın sıkıntısını yaşıyor. Sabah kepenklerini açabilen kimi dükkan ve iş yerleri sahipleri ise normal günlerdeki kalabalıktan eserin olmadığı caddede saatlerce güvenlik önlemleri alan polisleri seyretti. Gündüz saatlerinden umutlarını kesen esnafı caddenin insanlara açılacak akşam saatlerini sabırsızlıkla bekliyor. Gıda üzeri çalışan kimi esnafın müşterisi ise yemek için bir şeyler alan polisler oldu.
Polisin Taksim’deki gidişata bağlı olarak akşam saatlerinde caddeyi insana trafiğine açması bekleniyor. Bu ara birçok görevli polis ise günü caddede ya oturarak ya da caddeyi turlayarak geçiriyor. Polis helikopterinin üzerinde aralıklarla devriye uçuşları yaptığı İstiklal Caddesi'ndeki sessizliğe bir anlam veremeyenler ise yabancılar oluyor. Caddeye gelebilen yabancılar olup bitenleri hayretle seyrediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.