Dolar 34,2793
%0.02
Euro 37,5122
%0.04
Altın 2.929,270
%0.04
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İsveçli parlamenterler Mardin’de

İsveçli parlamenterler Mardin’de

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen İsveçli parlamenterler Yılmaz Kerimo ve Jacop Johnsson, Vali Turhan Ayvaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.Mardin ilinin sosyal, ekonomik, turizm konuları hakkında parlamenterlere bilgi veren...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 16:00
Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen İsveçli parlamenterler Yılmaz Kerimo ve Jacop Johnsson, Vali Turhan Ayvaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Mardin ilinin sosyal, ekonomik, turizm konuları hakkında parlamenterlere bilgi veren Vali Turhan Ayvaz, Mardin'in huzur ve güvenlik açısından son derece güvenilir bir şehir olduğunu söyledi. Yılda bir milyon turisti ağırlayan Mardin’in son yıllarda gerek sanayide ve gerekse turizmde önemli gelişmeler yaşadığını belirten Ayvaz, "7 bin yıllık tarihi kentin farklı diller, dinler ve kültürleri dünyaya hoşgörü mesajları vermektedir." dedi.

Şehrin tarihi yapısının resmedildiği tabloları gören parlamenterler, Mardin'in çok özel bir şehir olduğunu ifade etti. Vali Turhan Ayvaz parlamenterlere İsmet Yedikardeş’in eserlerinin bulunduğu plaket hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.