Dolar 34,2298
%-0.04
Euro 37,5110
%-0.34
Altın 2.877,000
%-0.34
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzine gelirken trafik kazasında hayatını kaybeden asker için resmi tören

İzine gelirken trafik kazasında hayatını kaybeden asker için resmi tören

Artvin'de yaklaşık bir hafta önce otomobille Çoruh Nehri'ne uçan Ferda Ustabaş'ın günler süren arama sonrası bulunan cenazesi toprağa verildi. Ustabaş için Hopa'da askeri tören düzenlendi. Şırnak'taki birliğinden izine gelen Ferda Ustabaş,...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 16:13
Artvin'de yaklaşık bir hafta önce otomobille Çoruh Nehri'ne uçan Ferda Ustabaş'ın günler süren arama sonrası bulunan cenazesi toprağa verildi. Ustabaş için Hopa'da askeri tören düzenlendi.

Şırnak'taki birliğinden izine gelen Ferda Ustabaş, Erzurum-Artvin karayolunun Yusufeli- Sebzeciler köyü mevkiinnde kontrolden çıkan Ferdi Altun'un kullandığı otomobil ile Çoruh Nehri'ne düşmüştü. Yaklaşık 6 gündür Artvin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Erzurum Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliği ekipleri tarafından yapılan arama çalışmaları sonucu Ferda Ustabaş cenazesine ulaşıldı. Cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Ferda Ustabaş için Hopa'da akseri tören düzenlendi. Törenden sonra Hopa Merkez Camii'ne getirilen Ustabaş'ın cenazesi, Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra Yoldere'deki aile mezarlığında defnedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.