Dolar 34,2519
%0.04
Euro 37,6058
%-0.07
Altın 2.925,550
%0.14
Bist-100 9.162,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne üç yeni müdür yardımcısı atandı

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne üç yeni müdür yardımcısı atandı

İzmir Orman Bölge Müdür yardımcılarından Ahmet Ersoy'un Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ve Hüseyin Yalçın'ın Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü'ne, Mithat Ateş'in ise Yangınla Mücadele Daire Başkanlığı görevlerine atanmasıyla...

  • Ege Postası
  • 26.04.2013 - 11:26
İzmir Orman Bölge Müdür yardımcılarından Ahmet Ersoy'un Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ve Hüseyin Yalçın'ın Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü'ne, Mithat Ateş'in ise Yangınla Mücadele Daire Başkanlığı görevlerine atanmasıyla boşalan yerlere tayin edilen üç kişi göreve başladı.

İzmir Orman Bölge müdür yardımcılıkları görevlerine atanan Ankara Orman Bölge Müdürlüğü Orman İdaresi Planlama Şube Müdürü Mehmet Erol, Mersin-Anamur Orman İşleteme Müdürü Erdal Çetinkaya ve İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürü Muhsin Köse, yeni makamlarında Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın tarafından ziyaret edildi. Ziyarette konuşan Aydın, İzmir ve Manisa illerini kapsayan 1 milyon hektarlık orman alanının korunması ve yaşatılması gibi önemli bir görevin yürütüldüğü müdürlükte oldukça önemli ve sorumluluk isteyen bir göreve atandıkları için yardımcılarına başarılar diledi. Bölge Müdürü Aydın, yılda 7,5 milyon fidan diken, 1 milyon metreküp odun envali üretip ülke ekonomisine katkıda bulunan ve orman yangınlarıyla mücadelede Avrupa ülkelerini bile geride bırakan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nün yıllardır hiç düşmeyen ve artarak devam eden başarı grafiğinin, ekibe yeni katılan bölge müdür yardımcılarıyla zirve yapacağına yürekten inandığı belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.