Dolar 32,7525
%-0.25
Euro 35,0851
%-0.54
Altın 2.450,330
%-0.3
Bist-100 10.648,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de Anneler Günü’ne özel: Mezarlıklarda ring seferi

İzmir'de Anneler Günü’ne özel: Mezarlıklarda ring seferi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10 Mayıs Pazar günü kutlanacak “Anneler günü” için mezarlıklarda bir dizi önlem aldı. İzmir'de Anneler Günü’ne özel

  • Ege Postası
  • 09.05.2015 - 09:19
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10 Mayıs Pazar günü kutlanacak “Anneler günü” için mezarlıklarda bir dizi önlem aldı. Vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat ve huzur içinde gerçekleştirmeleri için alınan önlemler kapsamında, mezarlıklarda 24 saat görevli personel bulundurulacak.
Ayrıca olası kazalara sebebiyet verilmemesi için araç trafiğine kapatılan Yeni Buca, Buca Gökdere, Doğançay, Örnekköy, Hacılarkırı, Eski ve Yeni Bornova Mezarlıklarında, yaşlı ve engellilerin kullanımı amacıyla ring seferleri yapılacak.

Anneler Gününüz kutlu olsun
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serpil Keskin ile birlikte bu Anneler Günü’nde de huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret eden Genç, onlarla sohbet etti ve hediyeler dağıttı. Huzurevi sakinlerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun selamlarını ileten Genç, sağlık durumları hakkında da bilgi aldı. Yaşlılar, huzurevi çalışanlarının kendilerine “anne hürmeti” gösterdiğini, burada güvenli, rahat ve sağlıklı bir ortama kavuştuklarını belirterek, düzenlenen sosyal etkinlikler ve gezilerle hayatlarının renklendiğini söyledi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.