Dolar 32,5567
%0.13
Euro 35,2310
%0.74
Altın 2.466,060
%1.25
Bist-100 10.546,00
%0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de ekmek uyarısı!

İzmir'de ekmek uyarısı!

İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Fikri Sırtı dün Manisa'da ahırdan bozma yerde hayvan yemi de kullanılarak üretilen ekmeklerin İzmir'de de satıldığını önesürüp, yetkilileri harekete geçmeye çağırdı. "O ekmekler Manisa'da üretilip İzmir'de satılıyor" iddiası

  • Ege Postası
  • 10.04.2015 - 11:58
İZMİR - Bir süredir yerel yönetimlere yaptıkları uyarılarla İzmir'e kent dışından ekmek getirtilmesinin önlenmesini isteyen Fıncılar Odası Başkanı Fikri Sırtı, sokak aralarında ve pazaryerlerinde açıkta ekmek satıldığını hatırlattı.



Sırdı, "Bu ekmeklerin nerede ve hangi koşullarda üretildiği belli değil. İzmir'e Manisa ve Salihli ağırlıklı olmak üzere dışarıdan gelen ekmekler bir de açıkta, çamurun, tozun toprağın içinde satılıyor. Toplum sağlığını doğrudan tehdit eden bu durumu önceden pek çok kez yerel yönetimlere aktarmış, yer bildiriminde de bulunarak denetlenmelerini istemiştik. Manisa'da yaşanan son olay bu endişelerimizi haklı çıkardı. Halkımıza buradan bir kez daha sesleniyoruz. Menşei belli olmayan, üzerinde nerede üretildiği yazmayan ekmekleri almasınlar. Evladınızın, ailenizin, kendinizin sağlığı ile oynamayın" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.