Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de sahte bomba düzeneği korkuttu

İzmir'de sahte bomba düzeneği korkuttu

İzmir’in Konak ilçesinde bomba süsü verilmiş bir kutu, uzman ekipler tarafından patlatıldı. Polis ekipleri, içinden kablolar ve cep telefonu çıktığı öğrenilen kutuyu koyan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı....

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 15:33
İzmir’in Konak ilçesinde bomba süsü verilmiş bir kutu, uzman ekipler tarafından patlatıldı. Polis ekipleri, içinden kablolar ve cep telefonu çıktığı öğrenilen kutuyu koyan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 13.30 sıralarında, SGK İl Müdürlüğü önünde meydana geldi. Saksıların yanına koyulmuş kutudaki kabloları farkeden vatandaşlar polise bildirdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, bomba süsü verilmiş kutunun çevresinde güvenlik önlemi aldı. Daha sonra kutu, fünyeyle patlatıldı. Şüpheli paketi gören vatandaşlardan Bedrettin Tunç, “Benim sigortada rapor işlemlerim vardı. Çıkarken burada şüpheli paketi farkettim. Üzerinde telefon falan vardı. Bazı arkadaşlar polisi arayarak durumu ihbar etti. Güvenlik güçleri bizi uzaklaştırdı. Bomba imha uzman ekipleri gelerek fünyeyle patlattı. Kutu içinde kablo ve telefon vardı.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.