Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'e başbakanlık ofisinden önce AB ofisi!

İzmir'e başbakanlık ofisinden önce AB ofisi!

AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, İzmir'de Avrupa Birliği Bakanlığı ofisinin açılacağını açılışı 19 Şubat Perşembe günü AB Bakanı Volkan Bozkır'ın yapacağını söyledi. AB OFİSİ

  • Ege Postası
  • 14.02.2015 - 13:36
İzmir'e Başbakanlık ofisi açılacağı açıklamasının ardından şimdi de AB Bakanlığı ofisi açılacağı bilgisi geldi. 

İzmir milletvekili Rifat Sait, İzmir'in 1509 AB projesi ve toplam 60 milyon Avro kaynak aktarımı ile ilk sıralarda yer aldığını ve AB Eğitiminde Türkiye genelinde ikinci sırada yer aldığını söyledi. Sait, İzmir'in bu başarısının valilik bünyesinde oluşturulan AB ofisinin çalışmalarından kaynaklandığını, İzmir valiliği AB ofisinin diğer illere de eğitim verdiğini ve örnek olduğunu söyledi. Sait, İzmir'de Kordon'da açılacak AB Bakanlığı ofisinin devreye girmesiyle projeler konusunda hız kazanacağını söyledi. 

19 Şubat Perşembe günü AB Bakanı Volkan Bozkır'ın katılımıyla İzmir'deki STK'lara önemli açıklamalar yapacaklarını belirten Sait, Meslek, Okul, Yetişkin, Yüksek Öğretim ve Gençliğe yönelik eğitim çalışmalarını da duyuracaklarını bildirdi. 

AK Parti İzmir milletvekili Sait, "İzmir'e Dışişleri bakanlığımızın ofisi açılmıştı. Yurtdışı Türkler Başkanlığımızın bir ofisi faaliyette. AB Bakanlığı ofisini Perşembe inşallah hizmete açacağız. Önümüzdeki günlerde Başbakanlık Ofisi de açılacak. Tüm bunlar hükümetin İzmir'e verdiği önemin göstergeleridir" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.