Dolar 34,1094
%0.27
Euro 38,0954
%0.1
Altın 2.860,590
%1.11
Bist-100 9.970,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de İnce’ye ‘cumhurbaşkanlığı seçimi’ tepkisi

İzmir’de İnce’ye ‘cumhurbaşkanlığı seçimi’ tepkisi

Bir dizi programa katılmak için İzmir’e gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye İzmir’deki son durağı olan Güzelyalı’da 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri tepkisi gösterildi. İnce’nin yanına gelen vatandaşlar, İnce’nin kendisine inananları yarı yolda bıraktığını, kazanacağını ifade ederken İnce, seçimlerdeki rakibi Recep Tayyip Erdoğan ile arasındaki oy farkını söyleyerek kazanmadığını ifade etti.

  • Ege Postası
  • 05.02.2022 - 18:51

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Bir dizi programa katılmak için İzmir’e gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin İzmir mesaisindeki son durağı Güzelyalı oldu.

Güzelyalı’da esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen İnce’ye iki vatandaş, 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimi konusunda tepki gösterdi.

Esnaf ziyareti sırasında İnce’nin yanına gelen bir vatandaş, 2018 yılı seçimlerinde İnce’nin kendisine inananları ve daha sonra partisini yarı yolda bıraktığın ifade etti ve “Size o kadar çok inanmıştık ki yine de bizi yarı yolda bırakmamanız gerekiyordu” demesinin üzerine İnce “Kaybettik” diye yanıt verdi.

İnce’nin bir açıklama yapacağını söylemesinin ardından ise Muharrem İnce’nin korumaları, basın mensuplarının kayıt almasını engelledi.

BİR TEPKİ DAHA

İnce’nin Güzelyalı ziyareti esnasında bir vatandaş daha yanına gelerek 2018 yılı seçimleri nedeniyle kendisine tepki gösterdi.

İnce’nin kazandığını söyleyen vatandaşa İnce, seçimde rakibi olan Recep Tayyip Erdoğan ile arasında 10 milyon oy farkı olduğunu belirtti ve şunları söyledi; “Ben 15 bin 500 oy aldım. Erdoğan kaç oy aldı? Erdoğan 26 milyon oy aldı. Benden 10 milyon fazla oy aldı. Ben nasıl kazandım ya?”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.