Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KASİF, Hatay saldırısını kınadı

KASİF, Hatay saldırısını kınadı

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Başkanı Osman Reis, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen bombalı saldırıyı nefretle kınadı.     Ülke olarak hassas bir dönemden geçtiği bir...

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 16:12
Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Başkanı Osman Reis, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen bombalı saldırıyı nefretle kınadı.

    Ülke olarak hassas bir dönemden geçtiği bir süreçte karanlık odakların yeniden sahneye çıktığına dikkat çeken Osman Reis saldırılarla ilgili yaptığı açıklamada, “Millet olarak çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Böyle hassas dönemde huzurumuzu kaçırmaya, istikrarımızı bozmaya yönelik hain faaliyetler karşısında duyarlılık gösterip, ülkemizin bütünlüğüne, birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla sahip çıkarak karanlık odaklara en güzel cevabı vermeliyiz.” dedi.

    Bombalı saldırıda 46 vatandaşın hayatını kaybetmesinden ve çok sayıda vatandaşın da yaralanmasından duyduğu derin üzüntüyü dile getiren Reis, açıklamasında şunlara yer verdi: “Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen bombalı saldırılar masum vatandaşlarımızı hedef almıştır. Bu tür saldırılarla ülkemizin istikrarını, birlik ve beraberliğine darbe vurulmaya çalışılmaktadır. Millet olarak, bu tür hain saldırılar karşısında daha fazla duyarlı olmalı, ülkemizin bütünlüğüne, birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız.”

    Reis, Türkiye'ye ve masum vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıları bir kez daha nefretle kınadıklarını, bombalı saldırıda hayatını kaybedenleri rahmetle andıklarını, başta hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralı vatandaşlara da acil şifa dilediklerini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.