Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TKB’ye üye belediyeler Kozan’da

TKB’ye üye belediyeler Kozan’da

Tarihi Kentler Birliği’nin (TKB) Adana buluşması, 10-12 Mayıs tarihleri arasında Adana’da yapılan bir takım etkinlikler ile gerçekleşti. Adana Büyük Şehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Tarihi Kentler Birliği gezi programının...

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 16:04
Tarihi Kentler Birliği’nin (TKB) Adana buluşması, 10-12 Mayıs tarihleri arasında Adana’da yapılan bir takım etkinlikler ile gerçekleşti.

Adana Büyük Şehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Tarihi Kentler Birliği gezi programının son gününde geziye katılan TKB’ye üye belediyelerden başkanlar, belediye meclis üyeleri, ÇEKÜL Vakfı'ndan yetkililer ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan davetlilerin de katıldığı Kozan gezisi yapıldı.

    Davetliler ilçe girişinde belediye yetkililerince karşılanırken konuklara Kozan’ın tarihi çarşıları, Kozan Kalesi, Yaverin Konağı ve Dağılcak Mesire Alanı gezdirilip bu mekanlar ile ilgili bilgiler verildi.

    Programın Dağılcak bölümünde ise Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan davetli Anneler Günü sürprizi yaparak pasta kesti.

    Tarihi Kentler Birliği’nin Kırım gezisine katılan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın yerine, vekili Süleyman Halaçoğlu misafirler ile ilgilendi. Dağılcak ziyareti sonunda Anavarza Antik Kenti’ni de gezen ekip daha sonra Yumurtalık gezisi için ilçeden ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.