Dolar 34,1920
%-0.09
Euro 37,4800
%0.01
Altın 2.885,520
%0.55
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KUDAKA’da bayrak değişimi

KUDAKA’da bayrak değişimi

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Kalkınma Kurulu başkanlığı'na Bayburt Girişimci İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesi Ali Haydar Karabacak seçildi. Eski başkan Mehmet Fikret Şireci'den görevi devir alan Karabacak, kurulun...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 13:57
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Kalkınma Kurulu başkanlığı'na Bayburt Girişimci İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesi Ali Haydar Karabacak seçildi. Eski başkan Mehmet Fikret Şireci'den görevi devir alan Karabacak, kurulun toplantısının 19 Aralık’ta Bayburt'ta yapılmasına karar verdi.

Keskin Group Türkiye Genel Müdürlüğü görevini de yürüten yeni başkan Ali Haydar Karabacak, “KUDAKA Kalkınma Kurulu Başkanı olarak bu görev bir bayrak yarışıdır. İnşallah Şireci'den devraldığım görevimi liyakatli bir şekilde devam ettireceğim. Önceliğimiz hizmet mantığı ile hareket ederek Bayburt, Erzurum, Erzincan illerine, özellikle bölge kalkınma stratejisinin, bölgenin potansiyellerini ortaya çıkaracak ve bölgenin kalkınması yönünde etkili ve verimli bir biçimde kullanılmasını sağlayacak projeler destekleyerek bölgemize katkıda bulunmak olacak." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.