Dolar 34,1969
%0.1
Euro 38,1760
%0.03
Altın 2.902,100
%-0.62
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaçırılan pilotun kardeşi: Soğukkanlı olmaya çalışıyoruz

Kaçırılan pilotun kardeşi: Soğukkanlı olmaya çalışıyoruz

Lübnan’ın başşehri Beyrut’ta kaçırılan Türk Hava Yolları (THY) pilotlarından Murat Akpınar’ın avukat olan kardeşi İrfan Medet Akpınar, olayla ilgili henüz bir gelişme olmadığını, soğukkanlı durmaya çalıştıklarını söyledi.THY’nin...

  • Ege Postası
  • 10.08.2013 - 14:47
Lübnan’ın başşehri Beyrut’ta kaçırılan Türk Hava Yolları (THY) pilotlarından Murat Akpınar’ın avukat olan kardeşi İrfan Medet Akpınar, olayla ilgili henüz bir gelişme olmadığını, soğukkanlı durmaya çalıştıklarını söyledi.

THY’nin İstanbul-Beyrut seferini yapan uçağının kaptan pilotu Akpınar ve yardımcı pilot Murat Ağca, Beyrut’ta havalimanından otele giderken yollarını kesen iki otomobilden inen kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılmıştı. Akpınar’ın İzmir’in Aliağa ilçesinde avukatlık yapan kardeşi, henüz bir gelişme yaşanmadığını belirtti. Türkiye’nin Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız’ın, kendisine telefon edip sık sık bilgi verdiğini aktaran Akpınar, “Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da aradı. Bayram nedeniyle bürokrasi bu ülkede geç işliyor. Anneme destek olmak için Kayseri’ye geldim. Kendisi bu olaydan dolayı çok üzüntülü. İkimiz de soğukkanlı olmaya çalışıyoruz. Tek dileğimiz, bir an önce ağabeyim ve yardımcısının sağ salim kurtulması. Bayramımız zehir oldu.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.