Dolar 34,1371
%0.08
Euro 38,2513
%0.22
Altın 2.916,250
%0.06
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kağıthane’de öldürülen anne ve kızı toprağa verildi

Kağıthane’de öldürülen anne ve kızı toprağa verildi

Kağıthane’de cinnet getiren Erkan İhsan Engin’in öldürdüğü 3 aylık hamile eşi ve kayınvalidesi, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.Kağıthane’de önceki gece Erkan İhsan Engin, 3 aylık hamile eşi Kübra...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 14:01
Kağıthane’de cinnet getiren Erkan İhsan Engin’in öldürdüğü 3 aylık hamile eşi ve kayınvalidesi, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kağıthane’de önceki gece Erkan İhsan Engin, 3 aylık hamile eşi Kübra Kalaycı, kayınvalidesi Yasemin Demir ve kayınpederi Agah Demir’i cinnet getirip silahla vurduktan sonra kendisini de vurarak intihar etmişti. Olay sonucu hayatını kaybeden 4 kişiden 3 aylık hamile olan Kübra Kalaycı ve annesi Yasemin Demir için Sarıyer’deki Ferahevler Camii’nde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, faciadan kurtulan Kübra Kalaycı’nın kardeşi Fatih Demir (12) de katıldı.

Olay sonucu hayatını Agah Demir’in cenazesinin memleketi Gümüşhane’ye gönderileceği öğrenildi. Kalaycı ve Yasemin Demir’in cenazeleri ise Sarıyer Kilyos Mezarlığı’na defnedilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.