Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KalDer üyelerinden mükemmellik yolculuğu

KalDer üyelerinden mükemmellik yolculuğu

KalDer İzmir Şubesi, üye işbirliğininin geliştirilmesi ve sürdürülebilir kalite politikasının devamlılığı amacıyla Imperial Tobacco Manisa fabrikasını ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 06.04.2016 - 09:56
KalDer üyeleri, Imperial Tobacco ekibi ile birlikte Imperial’deki yalın üretim ve sürekli gelişme yolculuğunda gelinen noktayı sahada birlikte gözlemlediler.
 
Ziyarette, “İş Güvenliği Kültürü Yaratma” adına İmperial Tobacco yetkilileriyle birlikte “Önlemini Al” interaktif uygulamasını birlikte uygulayan üyeler hem keyifli anlar yaşadılar; hem de hep birlikte iş kazasının soğuk yüzünü tekrar hatırladılar. 
 
Imperial Tobacco yetkilileri, Kalder İzmir Şubesi üyeleriyle hedeflerin yayılımındaki Hoshin Kanri uygulamasından, sahadaki görsel yönetim araçlarına birçok yalın üretim uygulamasını birlikte tartışarak, aslında sürekli gelişmenin mükemmelliğe doğru, sonu olmayan bir yolculuk olduğunu bir kez daha gösterdi.
 
Farklı firmaların aynı konulardaki farklı uygulamalarını birbirleriyle paylaştığı ziyaret, KalDer üyeleri ve İmperial Tobacco yetkilileri için son derece verimli geçti.
 
KalDer üyelerini ziyarette en çok şaşırtan ise Kızılderililer'den beyaz insana miras kalan tütün ürünlerinin, temelinin aslında patlıcangillerden geldiğini öğrenmeleri oldu.
 
KalDer'in ziyareti hakkında bilgi veren Imperial Tobacco Kalite ve Sürekli Gelişim Müdürü Demet Erden, “Imperial değerleri olan “Biz Yapabiliriz” , “Ben Sahipleniyorum” , “Ben Önemliyim” anlayışını, farklı kalite uygulamalarına yansıtma konusundaki paylaşımlar, katılımcılara kendi organizasyonlarında uyarlayabilecekleri fikirler verebildiyse, ne mutlu bize” diyoruz. Biz de kalite ve mükemmellik yolculuğunda farklı organizasyonlardan neler alabileceğimizi görmüş olduk. Sahada uygulama noktasında alternatif çözümleri konuşmak pratiğe yansıtabilmek adına çok verimliydi. Tüm ziyaretçilerimize aktif katılımları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.