Dolar 34,1742
%0.03
Euro 38,1961
%0.08
Altın 2.922,670
%0.08
Bist-100 9.751,00
%-0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kamyoncuların 'hafriyat' eylemi trafiği felç etti

Kamyoncuların 'hafriyat' eylemi trafiği felç etti

Ömerli hafriyat döküm sahasının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce kapatıldığını gerekçe gösteren kamyoncular, Şile Otoyolu’nda eylem yaptı. Yaklaşık 700 kamyon otoyolun bir şeridini kapatarak ilerleyince, trafik durma noktasına...

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 17:29
Ömerli hafriyat döküm sahasının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce kapatıldığını gerekçe gösteren kamyoncular, Şile Otoyolu’nda eylem yaptı. Yaklaşık 700 kamyon otoyolun bir şeridini kapatarak ilerleyince, trafik durma noktasına geldi.

İddiaya göre, Ömerli hafriyat döküm sahası dolduğu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce kapatıldı. Burada hafriyat dökmeye giden kamyoncular geri çevrildi. Araçlarındaki yükü dökemeyen kamyoncular da günlerce beklediklerini ileri sürerek eylem yaptı. Şile Yolu üzerinde bir araya gelen kamyoncular, kararı protesto etmek için eylem yaptı. Yaklaşık 700 kamyon otoyolun tek şeridini kapattı. Bu nedenle trafikte önemli ölçüde aksama yaşandı.

Kamyoncular, günlerdir döküm alanında beklediklerini, kendilerine her hangi bir yer gösterilmediğini söyledi. Sorunun çözülmesini isteyen kamyoncular, eylemlerini sürdüreceklerini belirtti.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.