Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kanadalı kadın Müslüman oldu

Kanadalı kadın Müslüman oldu

Kanadalı Marie Danilee isimli kadın, ülkesinde çalışan Rizeli Cengiz Usta ile evlenerek Müslüman oldu. Kanadalı kadın, Müslüman olmasının ardından ismini de Meryem olarak değiştirdi.Kanada’da inşaat işiyle uğraşan Rizeli Cengiz Usta...

  • Ege Postası
  • 17.08.2013 - 13:40
Kanadalı Marie Danilee isimli kadın, ülkesinde çalışan Rizeli Cengiz Usta ile evlenerek Müslüman oldu. Kanadalı kadın, Müslüman olmasının ardından ismini de Meryem olarak değiştirdi.

Kanada’da inşaat işiyle uğraşan Rizeli Cengiz Usta ile Kanadalı Marie Danilee Toronto’daki bir camide İslami usullere göre evlendi. Burada Müslüman olan Marie Danilee, eşinin memleketi olan Rize’ye tatile geldiğinde eşiyle birlikte Rize İl Müftülüğüne müracaat ederek ihtida belgesi istedi. Çiftin isteği üzerine müftülükte İl Müftü Vekili Ali Çakmak’ın rehberliğinde ve şahitlerin huzurunda ihtida töreni gerçekleşti. Burada Kelime-i Şahadet getirerek Müslüman olan ve Meryem ismini alan Kanadalı geline ihtida belgesi verilerek Kur’an-ı Kerim’le ilmihal hediye edildi.
Kanadalı Müslüman gelin, çok mutlu olduğunu ve kendisine hediye edilen Kur’an-ı Kerim’i okuyarak İslam'ı daha iyi anlamaya çalışacağını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.