Dolar 34,2461
%0.02
Euro 37,6233
%-0.02
Altın 2.915,690
%-0.2
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ'dan akşam mesaisi

Karabağ'dan akşam mesaisi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, akşam saatlerinde Emek Mahallesi, Yamanlar ve Postacılar'ı ziyaret etti. Emek Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen başkan Karabağ, daha sonra dernek ve Yamanlar seçim ofisini de gezdi. Yüzlerce vatandaş yağmura rağmen Karabağ'ı ziyareti sırasında yalnız bırakmadı.

  • Ege Postası
  • 04.03.2014 - 13:19
İZMİR-Yerel seçim çalışmalarını hızla sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaş, esnaf ve sivil toplum örgütlerini ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda akşam saatlerinde Emek Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karabağ, yağmur ve soğuk havaya rağmen alana gelerek, kendisini dinleyen vatandaşlara teşekkür etti.

BİRLİKTE ÇALIŞIP, BAŞARACAĞIZ

Görev süresi boyunca kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden herkese eşit mesafede yaklaşarak, dini inançlara, siyasi partilere, insanlara olan saygısından dolayı sosyal demokrat bir belediye olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten başkan Karabağ, " Yeni dönemde yine hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız" dedi. Vatandaşların sıkıntı, sorun ve önerilerini de dinleyen başkan Karabağ, yapılması gerekenler konusunda talimatlar da vererek, çözüm önerileri sundu. Toplantının ardından Bitlisliler Derneği'ni de ziyaret eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, burada taziye ziyaretinde de bulundu. Bir süre burada kalıp, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karabağ, acılı aileye başsağlığı diledikten sonra Yamanlar'daki seçim ofisine geçti. Burada CHP Bayraklı ilçe Başkanı Cemalettin Alper, Belediye Meclis üyesi Cindi Canpolat ve Bayraklı Belediyesi Koordinatörü Nejat Yılmaz'ın da hazır bulunduğu etkinlikte partililerle buluşan başkan Karabağ, "Seçim sürecinin heyecanını bu kadar içinde yaşayan ve vatandaşların kendi imkânlarıyla 30'a yakın seçim ofisi kurduğu başka bir ilçe daha yoktur. Bayraklı bir kez daha farkını ortaya koydu. Sizlere ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnancımız odur ki, seçimden halk çıkacak, biz çıkacağız" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.